We gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Door verder te gaan met de website ga je hiermee akkoord. - Lees meer - Deze melding niet meer tonen

that´s me


Melano wil jou inspireren te zijn wie je bent. Veilige keuzes bestaan niet, alleen jouw persoonlijke smaak, humeur, gevoel en stemming tellen. Niemand wil hetzelfde zijn, verdwijnen in de harmonie van de wereld om zich heen. Jij wilt je eigen keuzes maken, je bent geen type, jij bent jij. Wij bij melano maken daarom sieraden die je kunt aanpassen aan je eigen persoonlijkheid. Zo heeft één ring wel 1643 mogelijkheden, ’t is maar net waar je op dat moment zin in hebt! Maar oké, nu weten we het wel; wij zijn gek van sieraden, kleur en verwisselen, genoeg over ons! Wat wij pas écht interessant vinden: wie ben JIJ?!

Maxime (25) Almost famous!

Hi Maxime, is je familie ook zo muzikaal? Ja, zeker weten. Mijn vader is heel ritmisch. Mijn ouders zijn gek op dansen. Ze runnen niet voor niets hun eigen salsa-dansschool. Mijn vader danst al zolang ik me kan herinneren. Het is mijn broer en mij met de paplepel ingegoten. De roots van mijn vader liggen in Curaçao. Daar is muziek ontzettend bealngrijk. Wat is jouw grootste blooper on stage? Dat ik halverwege een nummer ineens mijn tekst was vergeten haha! Waar sta je over 10 jaar? I gotta dream big right? Ik zou het super tof vinden om op een internationale tour te gaan met een mooie show, een band, licht en visuals. Alles erop en eraan. Als ik dan nog verder mag dromen. Dan droom ik van een uitverkocht Paradiso in Amsterdam. Okee, mijn ultieme droom is Amerika!


Wat is jouw favo (stage) look? It all depends on my mood. Ik zorg er altijd voor dat er een vrouwelijke touch in zit. Maar alles valt te combineren. Die combinatie maak ik dagelijks. Waarom heb je deze melano set samengesteld? De maan en sterrenhemel vind ik super interessant. Ze hebben iets mysterieus en sereen. Dat vind ik een interessante combi. Nu klinkt dat vast zweverig. Maar voor mij pretty mindblowing. Als ik op een avond buiten ben en naar boven kijk, dan krijg ik een notalgisch gevoel.. en guess what: ook dat is weer een mooie inspiratiebron! O ja, de Galaxy collectie en mijn big dream, dat is 1 + 1 = 3.

Bekijk de nieuwe melano galaxy collectie

Romina (30) Nr. 1 in atletiek en beauty

Hi Romina! Hoe zorg je dat je jouw make-up niet wordt besmeurd tijdens het rennen? Mijn geheim is fixing spray. Voordat ik de deur uit ga, zorg ik dat ik de spray op mijn gezicht heb. Geen zweetdruppel die mijn visagie iets kan maken. Wat is jouw guilty pleasure? En hoe lang moet je daar voor rennen? Eigenlijk heb ik er wel meer dan één. Ik ben gek op chips en cola. Rennen is mijn license to eat. Maar eerlijk gezegd zou ik nóg meer moeten rennen om het écht te kunnen compenseren.Omschrijf jouw stijl. Ik denk dat het een combinatie van sportief en vrouwelijk is. Als ik een outfit te sporty vind, maak ik het met sieraden of make-up weer vrouwelijker. Ik draag veel zwart, maar probeer het met mooie sieraden op te leuken. Waarom heb je deze melano set samengesteld? Ik vind het heel belangrijk om met een kleine aanpassing een heel nieuwe uitstraling te maken. Dat kan alleen met melano. De set is een echt statement en wanneer ik een enkel item draag is het elegant en bescheiden.

Bekijk de nieuwe melano crinkle collectie

Frederique (24) One with nature

Hi Frederique, uit de plantenliefde zich in een jungle bij jouw thuis? Eigenlijk niet. Ik ben een reislustig type en vaak weg van huis. Mijn kleine studentenkamer is niet echt ruim. Tijd voor planten heb ik niet. Struinend op de markt kan ik bloemen gewoon nooit weerstaan. Ik hou nog meer van lange boswandelingen, dan ben ik echt in mijn natuurlijke habitat. Ennn.. later dan? Als je ‘groot’ bent? Dan verbouw ik mijn eigen groenten en fruit in een moestuin. Ik vind het een mooi idee om jezelf (voor een gedeelte) van eigen voeding te voorzien. Daarnaast vind ik een gezonde levensstijl en gezonde voeding heel belangrijk.


Hoe zou jij jouw (kleding)stijl omschrijven? Ik hou van een look die er tijdloos en duurzaam uitziet. De basiselementen van mijn outfit zijn vaak simpel. Ik maak ze bijzonder met één speciaal item. Een kleurrijke kimono of een zwierige rok bijvoorbeeld. Natuurlijk spelen mijn sieraden een belangrijke rol. Ik hou niet van te ingewikkelde designs. Ook let ik op materialen, ik ben voorstander van natuurlijke materialen zoals wol, linnen, zijde, katoen en leer. Waarom heb je deze melano set samengesteld? Ik vind dit een hele mooie set vanwege zijn natuurlijke en tijdloze uitstraling: simpel maar verfijnd. Ik kan alles aanpassen op de outfit van de dag, stoer of klassiek. Hierdoor kan ik eindeloos combineren.

Bekijk de nieuwe melano trio collectie