We gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Door verder te gaan met de website ga je hiermee akkoord. - Lees meer - Deze melding niet meer tonen

Feeling earthy

Filter
Selectie verfijnen
prijs
Van hoog naar laag sorteren
We can't find products matching the selection.

feeling earthy

Sta op, adem diep, voel de duizeligheid. Dit is leven, niets is perfect en dat is perfect. Maak je geen zorgen over wat je draagt, met sieraden van melano maak je voor elke stijl een passende match. Spaar je ringen en steentjes zodat je jezelf elke dag kan verrassen. Het thema feeling earthy is speciaal voor jou samengesteld en bestaat uit combinaties van ringen, armbanden, oorstekers en natuurlijk de steentjes uit de verschillende melano collecties. Het thema is samengesteld uit verschillende earthy tinten. Zelfs een andere plating is mogelijk, kies uit een goudkleurige, rosekleurige of zilverkleurige plating. Ga voor groen, niet uit principe, maar omdat het past.

melano jewelry

Een groot gedeelte van de melano sieraden zijn voorzien van een verwisselbaar concept. De losse melano steentjes die je op de sieraden kunt draaien zorgen voor een unieke en eigen uitstraling. Verwissel de melano steentjes op je ringen, armbanden, oorbellen en kettingen en pas je sieraden aan op ieder moment van de dag. De melano steentjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en groottes. De zetting is gemaakt van edelstaal en zijn in een handomdraai aan te passen op je outfit. Door het brede assortiment heb je keuze uit vele soorten verwisselbare steentjes. Of je nu een klassieke parel zoekt, een crystal steentje of een zirkonia steentje in verschillende kleuren. Voor iedere stijl is er wel een passend steentje te vinden. Hulp nodig bij het kopen van melano steentjes? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze vele melano verkooppunten voor een advies van onze specialisten.