We gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Door verder te gaan met de website ga je hiermee akkoord. - Lees meer - Deze melding niet meer tonen

busy being gold

Filter
Selectie verfijnen
prijs
Van hoog naar laag sorteren
We can't find products matching the selection.

busy being gold

Vroeger nog voor de zoekers, de rijken en de oudsten. Nu voor iedereen. Met goudkleurige sieraden van melano laat je jou chique kant zien voor een sjiek prijsje. Gooi daar nog eens de eindeloze combinaties bovenop en je kan niet missen. Spaar je ringen en steentjes zodat je jezelf elke dag kan verrassen. Het thema busy being gold bestaat uit combinaties van ringen, armbanden, oorstekers en natuurlijk de steentjes uit de verschillende melano collecties. Liever toch een andere plating? Alles is mogelijk! De sieraden zijn ook verkrijgbaar in een rosekleurige en zilverkleurige plating. It’s not a fever if you look hot.

melano jewelry

Een groot gedeelte van de melano sieraden zijn voorzien van een verwisselbaar concept. De losse melano steentjes die je op de sieraden kunt draaien zorgen voor een unieke en eigen uitstraling. Verwissel de melano steentjes op je ringen, armbanden, oorbellen en kettingen en pas je sieraden aan op ieder moment van de dag. De melano steentjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en groottes. De zetting is gemaakt van edelstaal en zijn in een handomdraai aan te passen op je outfit. Door het brede assortiment heb je keuze uit vele soorten verwisselbare steentjes. Of je nu een klassieke parel zoekt, een crystal steentje of een zirkonia steentje in verschillende kleuren. Voor iedere stijl is er wel een passend steentje te vinden. Hulp nodig bij het kopen van melano steentjes? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze vele melano verkooppunten voor een advies van onze specialisten.