We gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Door verder te gaan met de website ga je hiermee akkoord. - Lees meer - Deze melding niet meer tonen

moods

festive feels

Glitter, glamour, sparkle en shimmer. Het is tijd om alles uit de kast te trekken. Jij houdt ervan om extra te shinen op dat ene feestje! In je pailletten top en je glanzende broek dans je de voetjes van de vloer. Too much? Nooit! Niks houdt je tegen. Om je look compleet te maken doe je nog wat extra sieraden om. Melano loves it! Zit jij in de feestelijke mood? Dan hebben wij speciaal voor jou deze oogverblindende sieraden op een rijtje gezet. Van gemstones tot kristal details. Wij hebben wat je zoekt!

Bekijk de mood festive-feels

petite indeed

Klein maar fijn! Een motto waar zeker waarheid in zit. Eerst riep je alleen maar “hoe groter, hoe beter”, met een knaller om je vinger als statement piece. Nu maak je een statement door het minimalistisch aan te pakken, want petite is waar het om draait. Verfijnde sieraden perfect om met elkaar te combineren. De ene dag draag je een enkel ringetje, wat matcht met elk kledingstuk in je kast. De volgende dag kan je er niet genoeg om je vingers dragen, want more is more toch? Met de petite sieraden creëer je jouw eigen looks, van minimalistisch tot playful.

Bekijk de mood petite indeed

busy being gold

Vroeger nog voor de zoekers, de rijken en de oudsten. Nu voor iedereen. Met goudkleurige sieraden van melano laat je jou chique kant zien voor een sjiek prijsje. Gooi daar nog eens de eindeloze combinaties bovenop en je kan niet missen. Spaar je ringen en steentjes zodat je jezelf elke dag kan verrassen. Het thema busy being gold bestaat uit combinaties van ringen, armbanden, oorstekers en natuurlijk de steentjes uit de verschillende melano collecties. Liever toch een andere plating? Alles is mogelijk! De sieraden zijn ook verkrijgbaar in een rosekleurige en zilverkleurige plating. It’s not a fever if you look hot.

Bekijk de mood busy being gold

colours for lunch

Waarom zou je kiezen als je toch nooit genoeg krijgt. Maak je eigen sieraden met de meest kleurrijke setjes die we kunnen bedenken. Spaar je ringen en steentjes zodat je jezelf elke dag kan verrassen. Het thema colours for lunch bestaat uit kleurrijke combinaties van ringen, armbanden, oorstekers en natuurlijk de steentjes uit de verschillende melano collecties. Liever toch een andere plating of kleur? Alles is mogelijk! De sieraden zijn namelijk ook verkrijgbaar in een rosekleurige en zilverkleurige plating. Doe niet moeilijk, draag meer sieraden!

Bekijk de mood colours for lunch

feeling earthy

Sta op, adem diep, voel de duizeligheid. Dit is leven, niets is perfect en dat is perfect. Maak je geen zorgen over wat je draagt, met sieraden van melano maak je voor elke stijl een passende match. Spaar je ringen en steentjes zodat je jezelf elke dag kan verrassen. Het thema feeling earthy is speciaal voor jou samengesteld en bestaat uit combinaties van ringen, armbanden, oorstekers en natuurlijk de steentjes uit de verschillende melano collecties. Het thema is samengesteld uit verschillende earthy tinten. Zelfs een andere plating is mogelijk, kies uit een goudkleurige, rosekleurige of zilverkleurige plating. Ga voor groen, niet uit principe, maar omdat het past.

Bekijk de mood feeling earthy

monday to friday

Toevallig heb je net zo veel vingers aan je hand als werkdagen in de week en dan nog twee polsen over voor het weekend! Je hoeft je geen dag te vervelen als je kan combineren met al deze melano items. Spaar je ringen en steentjes zodat je jezelf elke dag kan verrassen. Het thema monday to friday gaat van casual tot chic. Het thema bestaat uit ringen, armbanden, oorstekers en natuurlijk de steentjes uit de verschillende melano collecties. Ze zijn speciaal voor jou samengesteld zodat je iedere dag voorzien bent van het juiste sieraad. Kies uit rosekleurige, goudkleurige en zilverkleurige sieraden. Basics bestaan niet, alleen alles wat jij wilt.

Bekijk de mood monday to friday