We gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Door verder te gaan met de website ga je hiermee akkoord. - Lees meer - Deze melding niet meer tonen

Bezorgen & retourneren

Bezorgen
Heb je iets besteld bij melano? Dan wordt dit ten alle tijden bezorgd met PostNL. Heb je voor 21:00 besteld? Dan ontvang je de bestelling de volgende werkdag. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, zullen op z’n vroegst op dinsdag worden uitgeleverd door PostNL. Alle bestellingen worden met Track & Trace code verstuurd. Je ontvangt automatisch een e-mail met de track & trace code om je bestelling te volgen. Voor vertragingen van de levering door PostNL zijn wij niet aansprakelijk. Bij bestellingen in Nederland en België rekenen wij geen verzendkosten boven de €50. Indien je een bestelling onder de €50 euro plaatst, rekenen wij €4,95 aan verzendkosten. Voor bestellingen buiten Nederland en België zijn de verzendkosten verschillend. Hieronder tref je dan ook een overzicht aan van alle landen met bijbehorende verzendkosten. Leveringen vinden plaats op dinsdag t/m zaterdag tussen 09:00 en 23:59 uur. Bezorger gemist? Geen probleem. Als je niet thuis bent zal de bezorger van PostNL de volgende dag weer proberen te bezorgen. Daarna wordt je bestelling bij de dichtstbijzijnde afhaallocatie drie weken bewaard, waar je de bestelling zelf af kunt halen. De bezorgen laat hierover altijd een bericht achter in je brievenbus.

Levertijden


Retourneren
Toch niet helemaal tevreden met je sieraad? Dat kan altijd gebeuren. Je hebt altijd het recht om de koopovereenkomst, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf het moment dat je bestelling is bezorgd. De meest eenvoudige manier om van je herroepingsrecht gebruik te maken, is door het retourformulier in te vullen. Het retourformulier kun je terug vinden op de pakbon bij je bestelling, maar kun je ook nog opvragen bij de klantenservice. Het retourformulier dient ten alle tijden bij de retour zending bijgevoegd te worden, dit zodat wij je retour goed kunnen verwerken. Je dient de artikelen zonder onnodige vertragingen aan ons te retourneren en in ieder geval niet later dan 14 dagen. Je bent zelf aansprakelijk voor een waardevermindering van de goederen die het gevolg kunnen zijn van het anders handelen dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Zodra we je item(s) hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen worden gecrediteerd.

Ruilen
Bestelde items kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander item. Wil je toch graag een ander item ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het item dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop.